Кількість
|
Вартість
|
||
|
Іберійська Чорізо Беллота Ibedul виготовлена з нежирної іберійської свинини та високоякісного м'якого маринаду. Продукт з інтенсивним ароматом та неповторним смаком. Для виготовлення ковбаси Чорізо використовується добірне свинне м'ясо, червоний перець та часник. Традиційний виробничий процес виготовлення Chorizo включає такі етапи: рубане свинне м'ясо і бекон змішують з іншими інгредієнтами і залишають на зберігання в прохолодному місці протягом доби. Потім м'ясну суміш поміщають у натуральну оболонку і витримують у природному середовищі, з певною температурою та вологістю. Ковбаса Chorizo - дуже популярний продукт в Італії, ідеально використовувати як м'ясну закуску або інгредієнт для піци.
Країна-виробник: Іспанія