0
Мій кошик
Каталог

Ковбаса Los Charros - Chorizo 400 г

Артикул 6260879
В наявності
Опис

Традиційний італійський м'ясний продукт. Для виготовлення ковбаси Чорізо використовується добірне свиняче м'ясо, червоний перець та часник. Традиційний виробничий процес виготовлення Chorizo ​​Carchelejo включає такі етапи: рубане свиняче м'ясо і бекон змішують з іншими інгредієнтами і залишають на зберігання в прохолодному місці протягом доби. Потім м'ясну суміш поміщають у натуральну оболонку і витримують у природному середовищі, з певною температурою та вологістю.

Ковбаса Chorizo ​​- дуже популярний продукт в Італії, ідеально використовувати як м'ясну закуску або інгредієнт у піці.

180 грн

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — від 35 грн.

Кур'єром по Чернігову — від 300 грн - 20грн.

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Гарантія від виробника.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору