Кількість
|
Вартість
|
||
|
Полба "Антична" полудикий сорт пшениці. З полби можна приготувати безліч смачних і корисних страв. Навіть звичайна каша з неї має яскравий, насичений і незабутнім смаком. Полбу можна додавати в різні овочеві рагу, в суп, змішувати її з м'ясом, рибою і морепродуктами, а також готувати з неї солодкі каші на молоці, меді, з сухофруктами і горіхами. Долучайтеся до правильного харчування разом з ТМ "Сто пудів"!
Спосіб приготування:
У каструлю з товстим дном налити 3 склянки води і засипати один стакан полби, попередньо промитої в холодній воді. Перемішати, довести до кипіння і варити на слабкому вогні до готовності і повного википання води (приблизно 40-50 хвилин). У готову кашу додати сіль за смаком, вершкове масло, за бажанням можна додати цукор і молоко.