Кількість
|
Вартість
|
||
|
Духмяний перець називають рослиною, яка поєднує в собі чотири пряності. Плоду притаманний сильний приємний аромат, що поєднує в собі букет смаків гвоздики, кориці, мускатного горіха і чорного перцю. Запах його приємний, смак гостро приємний, пекучий. Це сильна пряність, надає стравам аромат і змінює їх смак. Перець духмяний відноситься до найбільш популярних і часто вживаних прянощів. Без нього не обходяться в домашньому консервуванні, особливо при маринуванні огірків, помідорів, патисонів і. т.д. Застосовується при копченні продуктів, в виробництві лікерів, рому. Використовують у всіх видах маринадів; до м'яса, грибів, риби. Входить до складу багатьох пряних сумішей: індійської «карі», гамбургської, сухих духів і т.д.