Кількість
|
Вартість
|
||
|
З соусом від Peri Peri для приготування локшини WOK у кантонському стилі ваша страва набуде витонченого оригінального смаку.
Щоб зварити цей соус ми беремо тільки свіжі часник та імбир, темну кунжутну олію, соєвий соус та сік лайму. Для приготування локшини WOK рекомендуємо використовувати тільки свіжі інгредієнти, це притаманно кантонській кухні.
Інгредієнти: 200 г рисової локшини, 300 г курячого філе, 1 баклажан, 1 цукіні, 1 цибулина, 4-5 столових ложок соусу для локшини WOK, 1 пучок зеленої цибулі.
Приготування: Очищаємо всі овочі, ріжемо невеликими смужками. Відварюємо рисову локшину. Ріжемо на тонкі шматочки куряче філе. Обсмажуємо на сильному вогні м'ясо (3-4 хвилини), потім – цибулю (2-3 хвилини), далі – цукіні та баклажани до розм'якшення, додаємо соус. Добре перемішуємо та додаємо рисову локшину. Ще раз добре перемішуємо. Подаємо, посипавши нарізаною зеленою цибулею.