Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сир Igor Gorgonzola Dolce – один із популярних сортів італійського сиру.
Горгонзола Дольче відрізняється солодкуватим присмаком, кремовою консистенцією, легкими горіховими нотками і блакитними прожилками в розрізі.
Для виготовлення сиру Горгонзола Дольче використовується пастеризоване коров'яче молоко високої якості з добавкою сичужних ферментів.
Дозрівання сиру проходить в термін не менше 50 днів, потім вводять в масу пеніциліновий грибок Penicillium roqueforti.
Дозрівший сир Горгонзола Дольче чудово поєднується з тостами, крекером, хлібом, а також з італійськими делікатесами прошутто і салямі.
У кулінарії його часто використовують для приготування соусів, так як сир має здатність швидко плавитись при термообробці і надає готовим стравам оригінальний смак.
Країна виробник - Італія