Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сир Горгонзола Piccante Igor Nero виробництва Італії виготовляється з коров'ячого молоком за традиційною технологією з використанням ферментів і грибка пеніцилу. Piccante Gorgonzola витримується не менше 80 днів. Відноситься до м"яких молодих сирів з благородною пліснявою.
Сир представляє собою м'яку масу молочного кольору з добре вираженими мраморними синювато-зеленими відтінками. Завдяки достатньо довгій для цього виду сира витримці, в нього більш тверда структура і досить виражений пікантний смак. Він прикрасить собою сирну тарілку, а його гострий смак прекрасно поєднується з червоним вином. Цей сир можна подавати з тостом або крекером до ранкової кави.
Пікантна горгонзола широко використовується в кулінарії для приготування соусів, салатів, супів, полентів, гратена, різотто та інших відомих страв італійської кухні. Удобну упаковку цього сиру можна брати з собою в гості або на пікнік.
Виробничі потужності компанії IGOR Gorgonzola працюють в Новаре (Італія), де традиційно виробляють горгонзолу. Це єдине підприємство в галузі, яке має сертифікат безлактозного виробництва. Вміст лактози в них нижче, ніж 0,1 г на 100 г. Вся продукція сертифікована і має високе походження. На молочних заводах компанії ведеться контроль відповідності сертифікації від поставок фермерського господарства.