Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соус "Кисло-солодкий" — класичний зразок китайської кухні. Таке поєднання смаків є її відмітною рисою. Кисло-солодкий соус стане прекрасним помічником для вас і зробить будь-яку страву особливою. Соус підходить для вмочання м'ясних і рибних страв, ролів, млинчиків, пельменів, ковбас, запечених овочів і багато чого іншого. Основні складові кисло-солодкого соусу — це солодкий перець, морква й імбир.
Склад: вода питна, цукор білий кристалічний, сіль кухонна, крохмаль кукурудзяний, перець солодкий свіжий, морква свіжа, паста імбирна (імбир свіжий, вода питна, сіль кухонна), регулятор кислотності: лимонна кислота, підсилювач смаку й аромату: глутамат натрію, консервант: бензоат натрію, антиокислювач: ізоаскорбат натрію.